Over ons

Oléus heeft door haar sterke affiniteit met scheepsbouw een assortiment van coatings en smeermiddelen ontwikkeld waarbij de termen bestrijding, bescherming en het behouden als speerpunt wordt gezien. Vooral beschermen vormt de essentie van onze producten die wij klanten bieden.

Door een sterk distributienetwerk en een vlakke organisatie structuur kunnen wij u een snelle adequate ondersteuning bieden. Daarnaast, trainen wij onze distributiepartners zodat zij op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en u vervolgens een correct advies kunnen geven. Door een gerichte focus op de technische ondersteuning in combinatie met de wijze van het behandelen en onderhouden kan Oléus uw plan effectief tot uitvoering laten komen.

Daarnaast is het doel niet alleen de verkoop van onze producten, wij willen onze producten een extra dimensie geven. Onze kennis gaat verder dan alleen de inkoop, wij verdiepen ons in alle facetten rond de producten zoals de eigenschappen, de kwaliteit, het gebruik en onderhoud van onze producten. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat Oléus bijdraagt aan een schone en veilige leefomgeving en zo blijft de voortdurende innovatie van onze producten in tact. Helpt u ook mee?

“Bij Oléus hebben we een obsessieve focus als het gaat om productkwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid”

Oléus verkooppunten

Oléus producten zijn verkrijgbaar in Nederland, België en Duitsland. Onderstaand vindt u de verkooppunten van Oléus.

Alle verkooppunten bekijken
Kaart met een uitsnede van Nederland

Laatste nieuws

Onderhoud aan MTS Theodora met Oléus

Onderhoud aan MTS Theodora met Oléus

24 november 2021

Lees verder
Magni eaque et laudantium laboriosam laborum sint voluptas. Odit soluta possimus animi magni qui sunt.

Nova Cura geconserveert met VinylTec HB

20 november 2021

Lees verder
Buijswater geconserveert met VinylTec HB

Buijswater geconserveert met VinylTec HB

Buijswater geconserveert met VinylTec HB

Lees verder